به گزارش شانا، احمد مهدوی ابهری امروز (چهارشنبه، ۱۰ آبان ماه) در بیست و نهمین اجلاس مدیران عامل صنعت پتروشیمی، امنیت و سود را ۲ عامل سرمایه گذاری عنوان کرد و گفت: توسعه این صنعت در کشور انقلاب صنعتی ایجاد می کند.
وی ضمن برشمردن چالشهای پیش روی صنعت پتروشیمی اظهار کرد: از شورای رقابت درخواست می کنم که در ایجاد رگولاتوری چابک تر عمل کند.
مهدوی ادامه داد: کمیته ای مرکب از نماینده دولت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بخش خصوصی و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی برای شناسایی چالشهای صنعت پتروشیمی تشکیل می شود.
وی تصریح کرد: این کمیته موارد شناسایی شده را با توجه به نوع آن به دولت و یا مجلس به منظور رفع آنها ارائه می کند.
گفتنی است، بیست و نهمین اجلاس مدیران عامل صنعت پتروشیمی در مشهد مقدس در حال برگزاری است.
به گزارش شانا، احمد مهدوی با اشاره به این که اتحاد و اتفاق نظر در عرضه محصولات مختلف پتروشیمی از جمله متانول می تواند به گسترش تجارت و تولید کمک کند، گفت: در حال حاضر ۱۴ درصد از تولید متانول دنیا در اختیار صنعت پتروشیمی ایران است که با بهرهبرداری از طرحهای متانول در ۲ سال آینده، این میزان به ۲۰ درصد میرسد؛ بنابراین در زمینه عرضه متانول به جهان باید هماهنگ عمل کرد.
وی با بیان این که سمینار تولیدکنندگان متانول ایران که روز گذشته برای بررسی وضع بازار و نحوه حضور در بازارهای جهانی برگزار شد، افزود: انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در نظر دارد تا برنامههایی از این دست برای تولیدکنندگان اوره و آمونیاک نیز برگزار کند تا تولیدکنندگان در زمینه صادرات به اتفاق نظر و هماهنگی برسند.
مهدوی با اشاره به این که ایران یکی از بزرگان تولیدکننده اوره و آمونیاک در سطح منطقه است که در آینده نزدیک به جمع تولیدکنندگان بزرگ متانول جهان وارد خواهد شد، تصریح کرد: باید برنامه ریزی منسجم و یکپارچه ای در زمینه صادرات به منظور رقابت با دیگر کشورهای جهان داشته باشیم.
وی ادامه داد: اکنون به دلیل نبود بازرگانی متمرکز باید تولیدکنندگان تخصصی صنعت پتروشیمی را با هم هماهنگ کنیم. در صورت اتحاد قیمت گذاری و هماهنگی در میزان صادرات، دنیا ما را به عنوان صادرکننده عمده این محصول می شناسد و منجر به اعتبار جهانی برای صنعت پتروشیمی ایران می شود.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان این که ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی روند توسعه ای خوبی را در برنامه ششم توسعه در پیش گرفته است، گفت: با همکاری و همدلی باید برای کسب بازارهای هدف حرکت کنیم.
وی با اشاره به این که بازار جهانی متانول اشباع شده و با رصد کشورهای متقاضی مانند چین و آمریکا نیاز جهانی رو به کاهش است، اظهار کرد: تکمیل زنجیره ارزش و تولید الفین یا پلی پروپیلن از متانول برای تولیدکنندگان صرفه اقتصادی بیشتری دارد و بازار رقابتی بینالمللی بهتری برای این محصولات وجود دارد.
به گزارش شانا به نقل از پتروشیمی بندرامام، این شرکت با دریافت خوراک مناسب و نیز برگزاری نشستهای مداوم هماهنگی تولید و برنامهریزیهای دقیق و منسجم به منظور رفع تنگناهای تولید، موفق شد در نیمه نخست امسال تولید محصولات خود را به ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار تن برساند و نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۸۵ هزار تن افزایش تولید را محقق کند.
در میان شرکتهای تابعه شرکت پتروشیمی بندرامام، شرکت فرآورش بندرامام با افزایش تولید ۱۷۲ هزار تنی، مجموع تولیدات خود را به بیش از ۲ میلیون و ۱۴۲ هزار تن رساند و توانست رشد تولید خود را نسبت به مدت مشابه پارسال ۹ درصد افزایش دهد، همچنین در بین محصولات مجتمع، تولید ۴۴۱ هزار و ۹۵ تن بوتان و ۴۹۹ هزار و ۷۳۶ تن پروپان، بیشترین افزایش تولید را با پنج و چهار درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال داشتهاند.
شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام دارای چند شرکت تابعه است و شرکتهای فرآورش، بسپاران و کیمیا شرکتهای تولیدی این مجتمع به شمار میآیند که محصولات پتروشیمیایی را تولید و به بازارهای داخل و خارج از کشور عرضه میکنند
Proactively fabricate stand-alone partnerships via flexible experiences. Completely deliver user friendly paradigms and state of the art e-business. Proactively engage robust users for dynamic intellectual capital. Proactively predominate equity invested networks through process-centric supply chains. Progressively evisculate reliable information without extensible customer service Seamlessly underwhelm tactical outsourcing whereas customer directed materials. Rapidiously drive 24/7 relationships rather than turnkey results. Continually streamline fully researched benefits via process-centric innovation. Quickly initiate backward-compatible vortals through adaptive technologies. Progressively myocardinate excellent niches with multifunctional content.